ТЕТРАДКА А4, МАЛКИ КВАДРАТЧЕТА, 60 ЛИСТА, UV КОРИЦА, CITIES

  • Марка: PLAY
  • Кат. номер: 189335

Тетрадка с малки квадратчета, 80 гр офсет.

Висококачествена UV мат + гланц копира, 230 гр.